Sport- en beweegloket

Heeft u een lichamelijke beperking en bent u op zoek naar mogelijkheden om te sporten of te bewegen? Weet u niet goed of en waar dit kan? Er is volop aanbod en het Sport- en beweegloket van Adelante in Hoensbroek kan u op weg helpen!

Diensten

Wij kunnen uw vragen beantwoorden die betrekking hebben op sporten en bewegen met een beperking. Samen met u gaan wij op zoek en kijken wij welke mogelijkheden er zijn. U kunt bij ons Sport- en beweegloket terecht voor sport- en beweegadvies op maat. Onze sportconsulenten en bewegingsagogen helpen u graag bij het vinden van een geschikte beweegactiviteit hier bij Adelante of in uw eigen woonomgeving en bij het daadwerkelijk starten met bewegen.

Kinderen en jongeren kunnen bij het sportloket van Adelante in Valkenburg terecht voor sport- en beweegadvies. Lees meer.

Groot netwerk

Dankzij ons grote netwerk met beweegaanbieders in de regio en daarbuiten is de keuze groot en zullen wij samen zeker iets vinden dat past binnen uw mogelijkheden en interesses. Voor iedereen is bewegen goed. Het zou fijn zijn als wij iedereen kunnen motiveren om bewegen of sporten blijvend onderdeel te maken van het dagelijks leven.

Informatie

Bent u momenteel aan het revalideren, bij Adelante of elders, laat uw behandelaar dan een afspraak inplannen met het Sport- en beweegloket van Adelante. Bent u niet in behandeling, maar komt u wel in aanmerking voor een revalidatie-indicatie, vraag dan uw huisarts, bedrijfsarts of specialist om een verwijzing naar het Sport- en beweegloket. Het formulier hiervoor vindt u op onze website. U krijgt dan een uitnodiging voor een intakegesprek.

Bereikbaarheid

Voor al uw vragen over sporten en bewegen kunt u gebruik maken van de inloopuren
van het Sport- en beweegloket:
Maandag: 10.30 - 11.30 uur
Woensdag: 10.30 - 11.30 uur
Vrijdag: 10.00 - 11.00 uur

Het Sport- en beweegloket is gelegen aan het behandelplein, in de buurt van wachtruimte 9. U kunt ook contact opnemen met het Sport- en beweegloket via 045-528 22 46 of sportloket@adelantegroep.nl.