Zwembad Hoensbroek
Fitness Hoensbroek
Sporthal Hoensbroek

Verhuur sportaccommodaties locatie Hoensbroek

Het is voor verenigingen, organisaties of particulieren mogelijk om bij Adelante in Hoensbroek (sport)ruimtes en materialen te huren; denk aan de sporthal, fitnessruimtes en het zwembad. Deze ruimtes worden gebruikt door cliƫnten en medewerkers van Adelante, met name voor revalidatie. Omdat deze accommodaties regelmatig leeg staan, zeker in het weekend, bieden we externe huurders de mogelijkheid om gebruik te maken van onze faciliteiten. Er zijn nog verschillende tijdstippen beschikbaar. Krijg een goed beeld van onze mooie moderne accommodaties via de foto's hieronder.

Wat is inclusief?

U huurt de sportaccommodatie en de bijbehorende kleed- en doucheruimtes, gedurende een afgesproken tijd. Elke week dient de ruimte minstens een uur gehuurd te worden. Incidentele huur (voor minimaal een uur) kan alleen op aanvraag. U kunt gratis gebruik maken van de standaardmaterialen die bij de accommodatie horen, denk aan de zwembadlift, doucherolstoelen, banken en volleybalpalen. Andere materialen kunt u zelf meebrengen. Het is mogelijk om professionele begeleiding van Adelante mee te huren, maar het is ook toegestaan om onder eigen begeleiding te sporten (onder enkele voorwaarden).

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact op met ons.

Ruimtes die te huur zijn

Onderstaande ruimtes zijn 7 dagen per week te huur. Er zijn nog veel tijden vrij, zeker in de weekenden. Neem voor meer informatie over mogelijkheden en kosten contact met ons op.

  • Zwembad groot
  • Instructie-/therapiezwembad
  • Sporthal (in zijn geheel of half te huur)
  • Fitnessruimte op behandelplein, inclusief vrij vloeroppervlak voor multifunctioneel gebruik